Vloertegels leggen in iedere ruimte

Helming Tegelwerken kan al uw vloeren van tegels voorzien. Het maakt niet uit hoe groot of klein de ruimte is. Hetzelfde geldt voor de maat en het soort tegels. Tegenwoordig werken we ook veel met de grote maat tegels of parkettegels. Helming Tegelwerken is van alle markten thuis.

Werkwijze vloertegels leggen

In eerste instantie gaan we de hele woning of ruimte uitmeten om precies te bepalen hoe we uitk
omen met de tegels. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe om te gaan met de overgangen tussen de verschillende ruimtes en vreemde vormen. Ook kunnen wij de cementdekvloer aanbrengen. Tijdens het leggen wiggen we de tegels naar elkaar toe voor het beste resultaat.
Tot een maat van 60×60 kunnen we de vloertegels in specie leggen, daarboven moeten we ze verlijmen. Als alle tegels er netjes in liggen, gaan we de voegen inwassen. Uiteraard kunnen we van de vloertegels ook een mooie plint onderaan langs de muur maken zodat ook dit mooi in elkaar overloopt.

Speciale vloertegels

Heeft u een bepaald patroon in gedachten voor uw vloertegels, bijvoorbeeld graniettegels met een mooi bandje erin, dan heeft u aan Helming Tegelwerken een goede specialist. We kijken met elkaar zorgvuldig waar de meubels komen te staan, zodat er bij het leggen van de vloertegels rekening mee wordt gehouden dat het goed uitkomt bij de meubels. Een natuursteenvloer met een specifiek patroon behoort tevens tot de mogelijkheden.

Planning

Het leggen van een vloer moet vaak aansluiten op andere werkzaamheden in uw woning of binnen een project. Helming Tegelwerken staat bekend om een zeer goede communicatie en planning. Wij zorgen ervoor dat de werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten en dat u geen dagen hoeft te wachten voordat een verbouwing verder kan gaan. Uiteraard moet een vloer wel drogen, waardoor er een periode is waarin u de vloer niet kunt betreden.

Bent u een woningbouwcoöperatie en wilt u meerdere vloeren laten leggen? Dan bent u bij Helming Tegelwerken aan het juiste adres. U brengt de opdracht bij ons onder en wij regelen vervolgens de rest. Wij nemen u al het werk en de communicatie rondom het leggen van de vloer uit handen. Zelfs het verwijderen van eventuele oude vloeren of het afplakken van overige ruimtes in de woning valt binnen ons pakket.