Badkamerrenovatie

Het renoveren of verbouwen van een badkamer vergt altijd de nodige planning. U zit immers niet te wachten op dagen waarop er helemaal niks gebeurt in uw badkamer. Des te eerder de badkamer klaar is hoe beter. Helming Tegelwerken neemt u hierbij veel werk uit handen. Van het afplakken tot en met het tegelwerk en zelfs het afkitten; wij regelen het.

Wat Helming Tegelwerken alleen niet zelf doet, is het installatiewerk, maar uiteraard houden wij nauw contact met de installateur om ervoor te zorgen dat we ook hier geen tijd verliezen en u uw nieuwe badkamer zo snel mogelijk in gebruik kan nemen.

Advies op maat

U heeft vaak goed nagedacht over hoe uw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien. Wij denken hierin graag met u mee. Samen bekijken we de ruimte en de mogelijke opstellingen. Hierbij houden we rekening met bestaande aansluitingen, maar ook met een goede ventilatie; de aan- en afzuiging. Meestal adviseren we om oude leidingen te vervangen zodat u nog langer plezier kunt hebben van uw nieuwe badkamer.

Het maakt niet uit of u een grote of kleine badkamer heeft, wij kunnen iedere badkamer van nieuw tegelwerk voorzien.

Werkwijze badkamerrenovatie

Zodra we samen overeen zijn gekomen over het plan van aanpak, gaan we aan de slag. In eerste instantie zal Helming Tegelwerken de overige ruimte afplakken om zo het stof in huis zoveel mogelijk te beperken. Daarna gaan we aan de slag met het sloopwerk, indien aanwezig, en vervolgens met het uitvlakken of stukadoren van de badkamer. Voor ieder onderdeel heeft Helming Tegelwerken specialisten aan het werk om alles zo vlot en secuur mogelijk te laten verlopen.
We lijmen wandjes waar nodig en bouwen het toilet mooi in. Wilt u in uw wand of tegelvloer een mooi 3D-effect of staat er ander maatwerk op uw wensenlijst, zoals bijvoorbeeld een mooi patroon of extra bandje, dan kunnen we ook daar in voorzien. (We leggen de vloer- en wandtegels in lijn met elkaar zodat het geheel mooi in elkaar overloop) en uw badkamer een geheel vormt. Ook het voegen van de tegels doen we met veel zorg. Lichte voegen zijn op den duur moeilijk schoon te krijgen, daarom adviseren wij altijd niet lichter dan de kleur zilvergrijs te gebruiken voor de voegen.

Innovatief

Helming Tegelwerken gaat met de tijd mee. Tegenwoordig zie je steeds meer Beton Ciré, de welbekende betonlook. Hiervoor bent u bij Helming Tegelwerken aan het juiste adres. Net als voor de 3D-look die we steeds meer terug zien komen in het tegelwerk.

Wilt u meer informatie over het verbouwen of renoveren van uw badkamer, neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden. We bekijken graag met u de mogelijkheden.