Tegelzetter met oog voor detail

Kiest u voor Helming Tegelwerken, dan kiest u daarmee voor een tegelzetter die het hele proces rondom het tegelen in goede banen kan leiden. Het maakt niet uit wat voor keuze u maakt qua tegels, de tegelzetter zorgt dat het er netjes in komt te liggen.

Soorten tegels

Helming Tegelwerken heeft ervaring in het leggen van allerlei soorten tegels. Denk hierbij onder andere aan:

– Glasmozaïek

– Keramische tegels

– Grestegels

– Marmeren tegels

– Natuursteen

– Castelo tegels

Heeft u tegels uitgezocht met een mooi patroon, of wilt u een oud patroon in het tegelwerk terug laten komen of juist een 3D-effect aanbrengen in het tegelwerk? Dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres. Het in betonlook stukadoren van een badkamer of toilet behoort tevens tot onze specialistische werkzaamheden.

Werkwijze particulieren

Allereerst loopt Helming Tegelwerken samen het u al uw wensen door. Daarna bekijken wij de ruimte(s) en maken we een plan. Of het nu gaat om een keuken betegelen, tegels leggen in de woonkamer of een toilet of badkamer betegelen, door onze jarenlange ervaring kunnen we voor iedere ruimte een passend plan maken. Zodra we een akkoord hebben bereikt over het plan gaan we aan de slag. Uiteraard beginnen we met het afplakken van de aangrenzende ruimtes waarin we niet hoeven te werken. Daarna gaan we over tot het (eventuele) sloopwerk en het verwijderen van de oude vloer. Bij het betegelen van bijvoorbeeld een badkamer kunnen we ook muurtjes zetten en het plafond vernieuwen.
Na het uitvlakken of stukadoren gaan we aan de slag met het tegels zetten. Hierbij hebben we veel oog voor detail zodat de zichtlijnen mooi zijn. We denken goed na over de overgang van de vloertegels naar de wandtegels en houden ook rekening met waar bijvoorbeeld de toiletpot komt te hangen zodat we ook daarbij in het hart kunnen uitlijnen.

Werkwijze woningbouw of aannemer

Helming Tegelwerken kan al het tegelwerk rondom een project op zich nemen. We lopen samen alle wensen door en Helming kan vervolgens het contact met de klant overnemen waar nodig. U hoeft dus na het uitbesteden van de opdracht nergens meer naar om te kijken. We regelen alles, behalve het installatiewerk. We kunnen hier uiteraard wel rekening mee houden in de planning. Als de tegelzetter en installateur hun werk hebben gedaan, kunnen onze specialisten eventueel ook het afkitten voor onze rekening nemen. We kunnen flexibel werken, en helpen u graag uit de brand helpen. Zelfs in spoedgevallen.