Tegelzetbedrijf Helming tegelwerken

Helming Tegelwerken herbergt een schat aan ervaring op het gebied van het zetten van tegels. Het tegelzetbedrijf heeft oog voor detail en gaat alleen voor de beste kwaliteit. Of het nu gaat om tegelwerk in de badkamer, wc, keuken of tegelvloeren, Helming Tegelwerken heeft op elk gebied specialisten in dienst om zo iedere opdracht tot een succes te maken.

Eigenaar Robert Helming is al sinds 1995 werkzaam in de bouw. Hij begon als timmerman en metselaar, maar ontwikkelde zich door de jaren heen tot specialist op het gebied van betegelen. Doordat Helming alle facetten van de bouw kent, is hij in staat een verbouwing van bijvoorbeeld een badkamer tot in de puntjes te plannen en uit te voeren; van het afplakken tot en met het afkitten, met uitzondering van het installatiewerk.

Particulier

Het tegelzetbedrijf uit Terborg werkt voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Helming Tegelwerken denkt als volwaardig sparringpartner graag met u mee om tot de beste opstellingen en oplossingen te komen voor uw badkamer, wc, keuken of vloer. Geen standaard afmeting qua badkamer of wc of is er sprake van specifieke wensen? Geen probleem, Helming Tegelwerken levert ook maatwerk.

Planning

Helming Tegelwerken plant alle werkzaamheden rondom het betegelen van uw badkamer, wc, keuken of vloer aansluitend in. Van het afplakken en slopen tot en met het afkitten; Helming Tegelwerken zorgt ervoor dat alles snel, maar bovenal precies gebeurt.

Woningbouw en aannemers

Als aannemer of woningbouwcoöperatie kunt u een opdracht in z’n geheel bij Helming Tegelwerken onderbrengen. Het tegelzetbedrijf regelt en plant het volledige project zelf in, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Doordat Helming Tegelwerken specialisten in dienst heeft voor zowel het luxe segment als voor de woningbouwwoningen zijn we in staat iedere keuken, badkamer, toilet of vloer op de juiste manier te betegelen.

Werkgebied

Helming Tegelwerken is voor de particuliere markt hoofdzakelijk werkzaam in de Achterhoek, Arnhem Noord, Velp, De Steeg en Rheden. Voor bedrijven zijn we met name werkzaam in de Achterhoek tot en met Arnhem en voor woningcoöperaties in de Achterhoek en van Enschede tot en met Ede.

Kosten tegelzetter

Kwaliteit staat bij Helming Tegelwerken boven kwantiteit. Heeft u een groot project, wilt u uw badkamer verbouwen of renoveren of heeft u elders in huis tegels nodig? Na een inventariserend gesprek komt Helming met een totaalprijs, dus geen verrassingen achteraf.

Heeft u interesse in onze diensten?

Neem gerust contact op met ons
Contact